Välillä pitää saada nopeasti tarjolle pikkusuolaista ja siihen tarkoitukseen raakapakastetut patongit ovat oivallisia! Päälle voi laittaa mitä tahansa mitä kaapista löytyy. Vasemmanpuolisissa on tomaattikastiketta, tonnikalaa ja juustoraastetta ja oikeanpuolisissa vihreää pestoa, mozzarellaa ja paistamisen jälkeen lisättyjä basilikanlehtiä. Paista patongit pakkauksen ohjeen mukaan, yleensä ~10 minuuttia.
sunnuntai, 13. toukokuu 2012
Nopeaa pikkusuolaista: Patonkipalat
Välillä pitää saada nopeasti tarjolle pikkusuolaista ja siihen tarkoitukseen raakapakastetut patongit ovat oivallisia! Päälle voi laittaa mitä tahansa mitä kaapista löytyy. Vasemmanpuolisissa on tomaattikastiketta, tonnikalaa ja juustoraastetta ja oikeanpuolisissa vihreää pestoa, mozzarellaa ja paistamisen jälkeen lisättyjä basilikanlehtiä. Paista patongit pakkauksen ohjeen mukaan, yleensä ~10 minuuttia.