SIENI-PÄHKINÄPASTEIJAT
 
500 g voitaikinalevyjä
2 dl hienonnettuja sieniä (kantarelleja tai siitakkeita)
1 salottisipuli
1 rkl voita
½ dl rouhittuja saksanpähkinöitä
100 g vuohenjuustoa
(voiteluun kananmuna)
 
Sulata voitaikinalevyt huoneenlämmössä ja valmista sillä välin täyte. Puhdista ja paloittele sienet ja hienonna sipuli. Paista niitä voissa pannulla kunnes sienistä irtoava neste on lähes kokonaan haihtunut. Ota pannu pois liedeltä ja sekoita joukkoon pähkinärouhe.
 
Kauli taikinalevyt hieman ohuemmiksi ja jaa ne kahtia jolloin saat kolmionmallisia pasteijoita tai ota pyöreitä paloja muotilla. Levitä taikinapalojen toiselle puolelle sienitäytettä ja murustele päälle vuohenjuustoa. Voitele taikinapalojen reunat kananmunalla ja taita ne yhteen. Voitele myös pasteijoiden pinnat.
 
Paista uunin keskitasolla 225 C 10-15 minuuttia kunnes kauniin ruskeita.