Chocomumin ohjeella tein vadelmapiiraan jonka täytteeseen tulee purkillinen Flora Vispiä ja purkillinen Creme Fraichea. Se 5% Creme Fraiche taisi olla vähän lirumpaa kuin ne rasvaiset... tuli meinaan täytteestä aika löysää vaikka se oli yön yli jääkaapissa. Osa jäi odottamaan vielä seuraavaa päivää ja silloin, hieman kuivuttuaan se pysyi hyvin kuosissaan. Tästä opimme, että mikäli käyttää sitä Valion kevytranskankermaa, ei kannata laittaa koko purkkia tai sitten pistää liivatetta sekaan. Tuohonhan kuuluisi laittaa kiille päälle, mutta mulla tämä tuli niin paljon normaalista piirakkavuokasta yli reunojen, ettei ollut toiveitakaan kiilteen levittämisestä. Maku oli kyllä hyvä, lupasin jo tehdä tätä uudestaan kesällä mansikka-aikaan :)