Cebicin keittiössä oli testattu Snellmanin mainoksen leikkelekakkua joten minä perässä. Tässä alkuperäinen ohje, omat muutokset tarvikelistan alla.
 
3/4 dl perunasosejauhetta (tai 2 dl valmista muusia)
1½ dl vettä
4 kananmunaa
100 g sulatettua margariinia
1 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
mustapippuria
1 tl oreganoa
½ dl sweet chili saucea
1 punainen paprika
180-300 g kinkkua (mulla oli paketin jämät + pakastimesta pieni pussinpohja, ehkä liian vähän?)
1 prk apetina 10% fetakuutioita
½ punttia ruohosipulia
 
(Meillä ei ollut paprikaa eikä ruohosipulia, paprikan korvasin silppuamalla taikinaan kymmenkunta aurinkokuivattua tomaattia. Fetana käytin paketin sitä kuutionmallista kevyt-Apetinaa. Vielä hieman haaleana kakku oli todella maukasta, yön yli jääkaapissa seisseenä ehkä jo turhankin tujua. Koristelusta sen verran, että laitoin päälle puolitettuja kirsikkatomaatteja ikäänkuin kuusenpalloiksi ja mielessä oli jonkun suolaiseen sopivan kuten tuorejuuston pursottaminen ensin garlandiksi, mutta jääkaappi ammotti niiltä osin tyhjyyttään.)

Voitele ja korppujauhota isohko vuoka (minä sain tästä määrästä sekä tuon Lidlin kuusivuoallisen että pitkänmallisen kakkuvuoallisen) ja lämmitä uuni 175 asteeseen.

Silppua täytteen aineet ja murenna fetajuusto pienemmäksi. Lämmitä 1½ dl vettä mikrossa ja kaada se kulhoon perunasosejauheen päälle. Sekoita tasaiseksi ja anna jäähtyä, lisää kananmunat ja 1 dl maitoa sekä voisula. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne sekä loput täytteen aineet taikinan joukkoon. Mausta chilikastikkeella, mustapippurilla ja oreganolla, lusikoi vuokaan ja paista noin tunti.