Tukaripojat oli meillä taas viikonlopun vietossa joten leivottiin porukalla sämpylöitä ja litran taikina pullaa. Kerrankin riitti jopa pakastimeen asti ;) Kaikki on muuten aika perusohjeilla tehtyjä (sämpylät, korvapuustit ja voisilmäpullat), mutta tuohon kuvassa vasemmalla olevaan vadelma-rahkapitkoon otin ohjeen HerkkuKirpun blogista. Mieheni ei rahkaa syö missään muodossa, mutta nyt kun hoksasin että pojatpa syö, niin kerrankin mulla oli hyvä syy leipoa rahkapullaa! Tosin meinasi menna lekkeripeliksi sen kanssa. Mä olen nyt niin koukuttunut silikonialustani käyttöön, että mähän kaulin ja täytin myös tuon pitkon suoraan sen päälle. Vasta sitten rupesin miettimään että niin joo, mitenhän mä saan tämän siirrettyä tuonne pellille??? Ihme siis ettei tuon enempää vinksalleen mennyt...
 
3 pitkoon tarvitaan:
 

½ litran pullataikina
paistonkestävää vadelmamarmeladia
250 g rahkaa
2 kananmunaa
2 dl sokeria
3 tl vaniljasokeria
 
Omaan makuuni rahkasta tuli liian makeaa, eli olisin vähentänyt sokereiden määrää.