Jotain evästä piti kehitellä ja tällaisia aineita löysin erinäisistä kaapeista ;)
 
JUUSTOINEN BROILERIVUOKA
 
6 dl fusillia tai muuta pastaa
300 g (tai 450 g) marinoituja broilerisuikaleita
1 prk tomaattipyrettä
200 g Philadelphia light paprika-sipuli tuorejuustoa
3 dl vettä
½ litraa babyporkkanoita
mustapippuria
pari tomaattia viipaleina
juustoraastetta
 

Keitä pasta "reilusti al denteksi". Ruskista broilerisuikaleet, lisää tomaattipyre ja sekoittele hetki. Lisää tuorejuusto, vesi, pippuri ja babyporkkanat. Voitele uunivuoka ja kaada sinne pasta sekä kastike ja sekoita. Viipaloi päälle tomaattia ja ripottele mieleinen määrä juustoraastetta pinnalle. Kypsennä uunissa 200 C:ssa reilut ½ tuntia.