Tässä salaatti josta tuli meidän suursuosikki ja sitä onkin tehty jo useampi kerta lyhyen ajan sisällä :)
 
VESIMELONISALAATTI FETAJUUSTOLLA JA PAAHDETUILLA MANTELILASTUILLA
 
500 g vesimelonia
250 g kirsikkatomaatteja
(hiukan gourmetsuolaa)
2 rkl extra virgin oliiviöljyä
vajaa 1 rkl punaviinietikkaa
2 rkl hienonnettuja tuoreita yrttejä (esim. basilika, salvia)
pippuria
 
Laita pilkotut vesimelonit ja tomaatit isoon kulhoon. Ripottele puoli teelusikallista gourmetsuolaa kulhoon (me ei tätä laiteta eikä mielestämme kaipaa), sekoita ja anna seistä 15 minuuttia. Lisää 2 rkl öljyä, punaviinietikka sekä hienonnetut yrtit. Mausta pippurilla, lisää suolaa tarpeen mukaan.
 
1 ruukku villirucolaa
100 g fetajuustoa
desi kevyesti paahdettuja mantelilastuja
 
Revi rucolat lautasille, lisää melonisalaatti, murustele sen päälle fetajuustoa ja ripottele viimeiseksi kevyesti paahdettuja mantelilastuja.
 
Ohje bongattu "joltain amerikkalaissivustolta"...