Kokeilin recept.nu -sivustolta löytämääni suklaamuffiniohjetta johon laitetaan sekä appelsiinia että porkkanaa. Kuorrutukseen käytin vanlljacremen ainesosia mutten mittaillut sen tarkemmin. Muffinit olivat mehukkaita ja maukkaita, mutta porkkanan määrän vähentäisin kolmeen desiin. 
 
APPELSIINI-PORKKANA-SUKLAAMUFFINIT VANILJACREMEKUORRUTUKSELLA
 
100 g tummaa 70% suklaata
50 g voita
1½ dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
1½ dl fariinisokeria
½ dl kaakaojauhetta (Van Houten tai vastaava)
1 appelsiinin raastettu kuori
5 dl porkkanaraastetta
 
Rouhi suklaa palasiksi. Sulata kattilassa voi ja lisää siihen maito. Sekoita keskenään kuivat aineet eli jauhot, leivinjauhe, fariinisokeri ja appelsiininkuoriraaste. Lisää kuiviin aineisiin voi-maitoliemi, suklaapalat sekä porkkanaraaste. Jaa taikina 12 muffinivuokaan. Paista uunin keskitasolla 200 C:ssa ~15-20 min ajan. Anna jäähtyä ennen kuorruttamista.
 
Kuorrutteeseen tarvitset huoneenlämpöistä voita, tomusokeria sekä vanilja-aromia. Vatkaa ensin pari minuuttia voita sellaisenaan ja lisää sitten tomusokeria maun mukaan. Lisää lopuksi vanilja-aromi. Käytin ~50 g voita, desin sokeria ja 2 tl vanilja-aromia, mutta lisäsin sokeria pikkuhiljaa joten tarkkoja määriä en ole punninnut.