Nämä ovat kivan ruokaisia muffineita, sopivat esim. brunssille hyvin :)
 
Mysli-piimämuffinit
 

220 g mysliä
155 g vehnäjauhoja
60 g fariinisokeria
1 rkl leivinjauhetta (kyllä, rkl ei tl)
2 munaa
0,6 dl kasviöljyä
2½ dl piimää
1 tl vanilliinisokeria
 

Punnitse mysli isoon kulhoon. Nollaa vaaka ja lisää jauhot, nollaa taas ja lisää fariinisokeri. Vatkaa toisessa kulhossa munat, öljy, piimä ja vanilliinisokeri. Lisää se nesteseokseen ja hämmennä suurpiirteisesti; jätä taikina hieman kokkareiseksi. Täytä voidellut muffinivuoat ¾ asti.
 

Paista muffineita 180 C uunissa ~20-25 minuutin ajan kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Tarjoa lämpiminä tai huoneenlämpöisinä. Voit myös päällystää esim. maustamattomalla jogurtilla ja banaaniviipaleilla.
 
Ohje on Suzie Smithin kirjasta Muffinsit ja muita pikkuleivonnaisia.