Muutamassa blogissa on tehty Wilhelmiinoja. Ei näistä nyt kovin samanlaisia tullut kuin millaisiksi ne kaupan Wilhelmiinat muistan (tosin en ole niitä vuosiin syönyt), mutta ihan makoisia kuitenkin. Jostain syystä ensimmäinen pellillinen rypyttyi paljon enemmän kuin toinen joka jäi melko sileäksi. Ryppyiset ovat kivemman näköisiä. Ohjeen otin Nicehouse.fi reseptiarkistosta.
 
Wilhelmiinat
200 g voita
2 ½ dl sokeria
1 keltuainen
2 rkl siirappia
5 dl vehnäjauhoja
3 tl vanilliinisokeria
2 tl soodaa
 
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää keltuainen ja siirappi vatkaten sekä lopuksi jauhoseos varovasti sihdaten. Jaa taikina viiteen osaan, jotka pyöritä tangoiksi ja laita pellille vierekkäin (leviämisvara!). Paista 175 asteessa niin että ne nousevat ja jälleen laskevat ja repeävät, n. 15-20 min.