Mä en aina meinaa ymmärtää mitä kokkimieheni puhuu. Mutta akt:t on siis aurinkokuivattuja tomaatteja :)
 
3 munaa
(vajaa) ½ dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
2½ tl leivinjauhetta
¾ tl suolaa
reilu dl juoksevaa margariinia
1 prk 5 % Creme Fraiche
½ dl maitoa
200 g fetajuustoa (itse käytin Tavernan gybna baida –juustoa)
n. 10 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
kevyttä juustoraastetta
 

Riko munat kulhoon, lisää sokeri ja vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä rasva fraicheen ja maitoon. Sekoita varovasti munavaahtoon, älä vatkaa. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja kääntele varovasti vaahdon sekaan. Leikkaa akt:t pieniksi saksilla ja pilko feta, lisää varovasti taikinaan. Lusikoi täyte vuokiin. Jos käytät muffinsipeltiä, voit täyttää vuoat kokonaan, mikäli pelkkiä paperivuokia, täytä vain 2/3. Ripottele juustoraastetta päälle. Paista 200 C:ssa alimmalla tasolla ~15-20 min. Anna jäähtyä hetken ja irrottele sitten mikäli paistoit muffinipeltillä.
 
Alkuperäisessä ohjeessa sokeria oli ½ dl, vähentäisin sitä hieman. Marien alkuperäisohjeesta muokkailin.