Nämä valmistuivat iltapalaksi pienessä hetkessä kun isäntä raastoi porkkanat ja taputteli kakkarat mutta peltillisiä kertyi neljä eli paistamiseen meni tunti. Maku oli todella herkullinen!
 
Nopeat porkkanarieskat
 

5 dl piimää
2 porkkanaa
150 g juustoraastetta
½ dl siirappia
½ dl juoksevaa margariinia
1 tl suolaa
8-9 dl hiivaleipäjauhoja
1½ tl leivinjauhetta
 

Raasta porkkanat ja sekoita kaikki aineet keskenään. Nostele taikinaa lusikalla leivinpaperin päälle, normaalille uunipeltille mahtuu hyvin 4 rieskaa. Tasottele öljytyllä kädellä. Kypsennä 225 C:ssa n. 13-15 minuuttia. Peitä leivinliinalla. Maistuvat parhaimmilta vastapaistettuina eli näitä ei paljon kannata säästellä :)