Lisää isännän synttärikemujen tarjoilua. Todella äkkimakeaa, ei tarvitse suurta palaa ;)
 
Marianne-Pätkishyydykekakku
 

150 g pipareita
75 g margariinia
2 munaa
½ dl sokeria
2½ dl Flora kevyt vispiä
140 g pussillinen Pätkiksiä
100 g maitosuklaata
1 dl Marianne Crushia
5 liivatelehteä
 

Jauha keksit monitoimikoneella tai laita pussiin ja hienonna kaulimella. Sulata margariini ja sekoita piparimuruihin. Piirrä irtopohjavuokasi kokoinen ympyrä leivinpaperille ja laita leivinpaperi vuoan pohjalle. Painele keksi-rasvaseos leivinpaperin päälle.
 

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen n. 5 minuutiksi. Sillä välin vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa toisessa kulhossa kerma vaahdoksi. Sulata Pätkikset ja maitosuklaa mikrossa vajaalla teholla, sekoita usein, varo ettei suklaa pala. Yhdistä sula suklaaseos munasokerivaahtoon ja nostele kerma joukkoon. Sekoita varovasti, älä vatkaa ettei seoksesta tule vellimäistä. Kuumenna mikrossa 1-2 rkl vettä, puristele liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja sulata ne kuumaan veteen. Anna jäähtyä hetken ja ja lisää liivate ohuena nauhana kaataen ja samalla sekoittaen. Kaada täyte keksimurupohjan päälle ja laita jääkaappiin hyytymään. Aamulla tehden on illaksi valmis, mutta voi antaa hyytyä yön yli.
 

Kuvan kakku on tehty 24 cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan mutta täytettä on vain puolet (koska syöjiä oli vain muutama), ohjeen täytteellä kakusta tulee siis reilusti korkeampi.