MUSTIKKA-VALKOSUKLAAKAKKU
 
200 g voita ja margariinia
2 dl sokeria
3 munaa
100 g valkosuklaata (laitoin koko Pandan levyn eli 130 g)
200 g valkosuklaa-limerahkaa  (laitoin 200 g tavallista rahkaa + pari-kolme lusikallista limen mehua)
200 g mustikoita
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
50 g mantelijauhetta (tai -rouhetta)
 
Vatkaa rasva ja sokeri ja lisää munat yksitellen vatkaten. Sulata valkosuklaa omassa kulhossaan mikrossa, varovasti ettei pala. Lisää suklaaseen rahka ja limemehu (tai valkosuklaa-limerahka) sekä jäiset mustikat. Yhdistä munaseokseen ja sekoita hyvin. Sekoita jauhoihin leivinjauhe, vaniljasokeri sekä mantelijauhe ja lisää ne varovasti sekoittaen taikinaan. Kaada voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 175 C uunissa alatasolla ~tunnin ajan. Kakkuvuoankin voi jauhottaa mantelijauheella.
 
Ohje Dr Oetkerin sivustolta mukaellen.
 
VINKKI: Pidän pakastimessa pienissä purkeissa sekä sitruuna- että limemehua. Sieltä on helppo sulattaa tarvittava määrä niin leipomuksiin kuin ruuanlaittoonkin.