geishat-normal.jpg
(kuva päivitetty kesällä 2013)
 
Kevään mittaan on tullut leivottua kaikenlaista mikä on jäänyt blogiin päivittämättä. Tässä geishapiirakka jonka päällinen on juuri niin herkullista kuin vain voi kuvitella. Ohjeen löysin Pampulan blogista ja minun piti Pampulan tapaan lisätä ruokalusikallisen kaakaojauhetta pohjaan, mutta unohdin. Sanoisin siitä huolimatta että lisäys kannattaa. Suklaavanukkaat eivät juuri anna pohjaan makua (pikemminkin mehevyyttä?), se on aika vaalea.

GEISHAPALAT

4 munaa
4 sokeria
150 g voisulaa
2 kpl 120 g suklaavanukaspurkkeja, voi olla maustettua esim. karamelli
6 dl vahnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
3 tl vaniljasokeria

Kuorrute:
300 g Geisha-suklaata
125 g huoneenlämpöistä voita

Vaahdota voi ja munat. Kääntele sekaan vuorotellen voisulaa, vanukasta ja keskenään sekoitettuja kuivia aineita. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 175 C:ssa niin kauan että piirakka on keskeltäkin kypsää.

Laita kuorrutuksen aineet kulhoon ja sulata joko vesihauteessa tai mikrossa. Levitä piirakan päälle ja anna kovettua kunnolla ennen kuin leikkaat paloiksi.