IMG_5234-normal.jpg

Limevalkosuklaa-nougatkakku

Pohja:

300 g kaurakeksejä

50 g sulatettua voita

Täyte:

2 prk Flora Vispiä

1 prk ranskankermaa

200g maustamatonta tuorejuustoa

1 dl sokeria

6 liivatelehteä

1 pussi Fazerin Wiener nougat crushi

200 g valkosuklaata

limetti

Koristeluun:

kokonaisia ja rikottuja suklaamanteleita

Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele irtopohjavuoan pohjalle tasaisesti. Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi, sekoita joukkoon ranskankerma ja tuorejuusto. Jaa kermaseos kahteen osaan. Sekoita toiseen osaan sulatettu valkosuklaa ja limetinmehua makusi mukaan sekä 3 liivatteista jotka voit sulattaa kuumaan mehutilkkaan. Kaada vuokaan ja laita kylmään ~½ tunniksi. Sekoita toista kerrosta varten 2/3 Wiener nougat crushista loppuun kermaseokseen. Ripottele loput rakeista hyytyneen limesuklaaseoksen päälle. Levitä nougatkermaseos päälle ja laita kylmään hyytymään yön yli tai vähintään pariksi tunniksi.

Ohje on muokattu tästä á la Make blogista löytyneestä kakusta.