Limevalkosuklaa-nougatkakku
Pohja:
300 g kaurakeksejä
50 g sulatettua voita
Täyte:
2 prk Flora Vispiä
1 prk ranskankermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeria
6 liivatelehteä
1 pussi Fazerin Wiener nougat crushi
200 g valkosuklaata
limetti
Koristeluun:
kokonaisia ja rikottuja suklaamanteleita
Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele irtopohjavuoan pohjalle tasaisesti. Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi, sekoita joukkoon ranskankerma ja tuorejuusto. Jaa kermaseos kahteen osaan. Sekoita toiseen osaan sulatettu valkosuklaa ja limetinmehua makusi mukaan sekä 3 liivatteista jotka voit sulattaa kuumaan mehutilkkaan. Kaada vuokaan ja laita kylmään ~½ tunniksi. Sekoita toista kerrosta varten 2/3 Wiener nougat crushista loppuun kermaseokseen. Ripottele loput rakeista hyytyneen limesuklaaseoksen päälle. Levitä nougatkermaseos päälle ja laita kylmään hyytymään yön yli tai vähintään pariksi tunniksi.
Ohje on muokattu tästä á la Make blogista löytyneestä kakusta.