Pohja:
50g voita tai margariinia
1½ dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte: 
2dl vadelmia (tuoreita tai pakaste)
1-2 raparperinvartta paloiteltuna
1 prk kermaviiliä
1 muna
½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria

½ dl sokeria

 
Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna. Sekoita keskenään jauhot ja leivinjauhe ja lisää edelliseen. Levitä voideltuun piirakkavuokaan. Pane raparperinpalat ja vadelmat taikinan päälle ja sitten viimeiseksi kermaviili johon on sekoitettu muna, sokeri ja vaniljasokeri. Paista 200 C:ssa 25-30 min.
Tämän tein joskus kesäkuussa jo muistaakseni, raparperiaikaan, mutta laitetaan näin syysmyräkässä mukava kesäinen muisto tänne sekaan :)