Mariannepussiin oli jäänyt vielä rouhetta hyydykekakun jäljiltä, joten sitäpä siis. Hyvin teki kauppansa :)
200 g voita tai margariinia
2½ dl sokeria
3 kananmunaa
1 dl kermaviiliä
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 rkl kaakaojauhetta (Van Houten tmv.)
1½ dl Marianne-rouhetta
(omaan makuuni olisi kestänyt laittaa koko pussillisen)
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen välillä vatkaten. Lisää kermaviili ja Mariannerouhe. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi taikinaan. Sekoita varovasti, älä vatkaa. Kaada voideltuun ja jauhotettuun vuokaan ja paista 175 C:ssa ~50 minuuttia.
(Parempi kuva päivitetty 12/09)