Tässä valmistuu perjantai-illan sapuska eli loimutettu lohi. Aika herkullista, pitäisi vaan useammin muistaa tehdä :)
Tässä koko ateria, eli loimutettua lohta, uudet perunat ja Creme Bonjour Cuisine -sarjan valkosipuli-yrttiä sekä salaattia jossa tomaattia, vesimelonia, fetaa ja vihreää omasta penkistä.
Sitten siirrytään lauantaihin :)
Tässä pekoniin käärityt ja tuorejuustolla täytetyt herkkusienet odottavat grilliin pääsyä.
Uudet perunat ja folioon käärityt valkosipulinkynnet siellä muhivat jo. Valkosipulinkynnet kuoritaan, kova kanta poistetaan ja joukkoon nakataan nokare voita. Idea löytyi täältä: Kmsu ja jestas että olivat nameja!
Viimeiseksi grilliin pääsivät jauhelihapihvit seuraavanlaisella ohjeella:
*tulossa*
Minun annokseni, ne tummimmat perunat ja pihvit ;))) Vesimelonisiivut tuosta vielä puuttuvat kun meinasivat päästä unohtumaan.