hunajamarinoituja broilerin rintafileitä (tai valmiita suikaleita)
sipuli silputtuna
1 dl vettä
2 prk 5% creme fraichea
3 rkl mangochutneya
pieni purkki mangososetta (vauvanruokapurkillinen)
1 rkl hunajaa
100 g herkkusieniä silppuna
2-3 tl Tikka masala mausteseosta
½ dl makeaa chilikastiketta
150-200 g juustoraastetta
lasagnelevyjä
 

Paloittele broilerin fileet reiluhkoiksi paloiksi ja paista niihin kaunis ruskea pinta (ei tarvitse paistaa läpikypsiksi tässä vaiheessa). Lisää sipuli ja hetken päästä myös herkkusienet. Lisää creme fraiche ja desi vettä. Lisää hunaja, mangochutney, mausteseos ja chilikastike. Kasaa lasagne kaatamalla ensin öljytyn uunivuoan pohjalle hiukan broilerikastiketta ja aseta päälle lasagnelevyjä niin että pohja peittyy. Kaada taas päälle kastiketta ja osa juustoraasteesta. Jatka näin myös seuraavat kerrokset niin, että päällimmäiseksi tulee kastiketta ja juustoraastetta. Painele lasagnea varovasti, jotta kaikille levyille tulee kastiketta. Paista 175-200 C:ssa ~45 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoiluun sopii esim. porkkanaraaste.